Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център  (ПИЦ) по

...
 Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център  (ПИЦ) по
Коментари Харесай

Виртуален фотографски конкурс обявяват в Стара Загора

 

Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационният център  (ПИЦ) по зависимости  обявяват  Виртуален конкурс за основаване на снимка и видеоклип с креативна тематика: „ Моят чудноват свят – последвам живота “.

В него могат да вземат участие възпитаници от V-VІІ и VІІІ-ХІІ клас от учебните заведения в област Стара Загора и от цялата страна. Целите на състезанието сплотяват напъните на екипа на ПИЦ по зависимости за поощряване на истинското креативно мислене и за показване на авторска интерпретация на креативната тематика по забавен и наличен метод, със средствата на цифровите технологии, за отбрана на лична позиция и ангажираност, за ориентиране на вниманието към провокациите, с които се сблъсква младото потомство – вредата от използването на психоактивни субстанции (ПАВ), за предварителна защита и попречване на първа приложимост на ПАВ. Конкурсът се организира в два раздела: „ Фотография “ и „ Видеоклип “. У участниците са разграничени в две възрастови групи, като всички получават грамоти за присъединяване, а на най-добре представилите се връчват предметни награди на обща стойност 650.00 лева

Правилата на състезанието са оповестени на уеб страницата на ПИЦ по зависимости: www.picstarazagora.com и на страницата във Facebook:

Краен период за изпращане на конкурсните произведения - 10 декември 2020 година. Дата на онлайн показване, оценяване и класиране е 15 декември 2020 година

 Предвид епидемиологичната конюнктура, на 15 декември 2020 година конкурсните произведения ще бъдат показани пред жури, само че без присъединяване на аудитория, а участниците и всички искащи могат да следят оценяването и класирането посредством онлайн връзка, която ще бъде авансово оповестена на формалния уебсайт и на страницата във Facebook на ПИЦ по зависимости. Регистрационните формуляри ще се одобряват до 1 декември 2020 год. Електронен адрес за изпращане на регистрационните формуляри и конкурсните произведения: e-mail:

 

 

 

Росица Въльовска

Община Стара Загора
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР